تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/09/19 - 11:22
کد خبر: 550147

تورم اقلام خوراکی‌ در دولت پزشکیان سه برابر شد/ بازگشت به تنظیمات دولت روحانی

تورم اقلام خوراکی‌ در دولت پزشکیان سه برابر شد/ بازگشت به تنظیمات دولت روحانی

سید مصطفی موسوی‌نژاد با مقایسه روندهای تورمی دو دولت اخیر، از بازگشت دوباره شاخص‌های تورم به مسیر صعودی خبر داد و تأکید کرد که عملکرد اقتصادی دولت چهاردهم «شبیه بازگشت به تنظیمات دولت روحانی» است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سید مصطفی موسوی‌نژاد، کارشناس اقتصادی، مطرح کرد: نرخ تورم سالانه در ۱۶ ماه پایانی دولت شهید رئیسی از ۴۹ درصد به ۳۳ درصد رسید؛ یعنی ۱۶ واحد درصد کاهش در این بازه زمانی ثبت شد تا اینکه در دی و بهمن‌ماه سال گذشته به ۳۲ درصد می‌رسد، اما مجدداً روند افزایشی نرخ تورم آغاز می‌شود که آبان‌ماه امسال به ۴۰.۴ درصد رسید، یعنی طی کمتر از یک سال ۸ واحد درصد تورم افزایش یافت.

وی افزود: نرخ تورم بخش صنعت که در بهار ۱۴۰۰ حدود ۱۰۰ درصد بود، در دولت سیزدهم به حدود ۲۰ درصد کاهش یافت؛ یعنی ۸۰ واحد درصد کاهش طی مدت کوتاه. با این حال، در دولت آقای پزشکیان، نرخ تورم بخش صنعت دوباره از محدوده ۲۰ درصد به ۴۵ درصد در بهار امسال رسیده که تقریباً دو برابر شد.

او گفت: در حوزه خوراکی‌ها و مواد غذایی که مردم بیشترین فشار را از آن احساس می‌کنند، تورم نقطه‌به‌نقطه در شهریور ۱۴۰۰، یعنی زمان آغاز دولت شهید رئیسی، ۶۱.۶ درصد بود و تا شهریور ۱۴۰۳ به ۲۳ درصد کاهش یافت. با آغاز دولت چهاردهم، تورم نقطه‌ای خوراکی‌ها دوباره صعودی شد و در آبان امسال به ۶۶ درصد رسید.

موسوی‌نژاد در پایان تأکید کرد: عملکرد دولت چهاردهم در ۱۵ گذشته نشان می‌دهد که انگار دکمه «بازگشت به تنظیمات کارخانه» یا «بازگشت به تنظیمات دولت روحانی» زده شده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
وقوع انفجارهای جدید سوریه را لرزاند
بازگشت ظرفیت ازدست‌رفته پالایشگاه‌های پارس جنوبی شتاب گرفت
هزینه بازسازی پل B۱ ‌حدود ۲.۷ همت برآورد شده است
عدم صدور ویزا برای تیم رسانه‌ای
دروس حوزه علمیه قم در پی ارتحال آیت‌الله شبیری زنجانی تعطیل شد
حل مشکلات کشور در سایه علم‌آموزی و کسب مهارت است
روایت نخستین روز مدرسه کلاس‌اولی‌ها
طعم تلخ شکست‌های بیشتر را به دشمن می‌چشانیم
حزب‌الله لبنان: ایران نیازی به حمایت ما ندارد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top